Google Pixel 4 був помічений в реальному світі

Британський техноблог The Teen Tech опублікував фотографії смартфона Google Pixel 4. Як стверджує автор, він зустрів співробітника Google в літаку з ще не представленим пристроєм у руках.

Ззаду автор зауважив квадратний блок камери, що вже підтверджувався витоками і численними рендерами Pixel 4, а також білу поверхню, що може натякати на повернення забарвлення «Панда», яка була присутня в Google Pixel 2 XL. Помаранчева кнопка живлення розташована над гойдалкою гучності на правій грані.

Передня частина виділялася досить масивною верхньою рамкою і майже повною відсутністю бічних і нижньої рамки. Проріз для динаміка менший, ніж у Pixel 3. Велика поверхня над дисплеєм застосовується для розблокування по обличчю і відстеження жестів руками: Google офіційно анонсувала ці функції в Pixel 4.

За словами автора The Teen Tech, розблокування працює блискавично: зустрінутий ним співробітник Google натиснув на кнопку живлення смартфона, і той миттєво розблокувався. Після розмови з людиною з’ясувалося, що функції Project Soli, які відповідають за жести, були заблоковані на цьому прототипі.

З виявленого – повністю перероблений додаток камери, розташування датчиків ззаду в шаховому порядку і відсутність другої селфі-камери.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.