Samsung Galaxy S10 нищівно рухнув в ціні після анонса Galaxy Note 10

Днями південнокорейська корпорація Samsung офіційно представила публіці флагманський смартфон Galaxy Note 10, купити собі який всі бажаючі зможуть вже в другій половині нинішнього місяця, а зараз можна оформити на нього попереднє замовлення. Оскільки даний телефон відразу ж отримав титул кращого телефону компанії з Південної Кореї, інтерес покупців до такого флагману, як Samsung Galaxy S10, скоротився. Це призвело до того, що він нищівно рухнув в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки, завдяки чому вже зараз даний апарат можна купити набагато дешевше, ніж на старті продажів.

Дослідження ринку, проведене виданням Tehnofan.com.ua, показало, що даний флагман дуже сильно подешевшав, ставши набагато дешевше і доступніше для всіх категорій покупців. Тепер, після презентації Galaxy Note 10, купити запущений в продаж в березні нинішнього року флагман Samsung Galaxy S10 можна вже не за 30 100 гривень, за скільки спочатку продавали його базову версію на території України, а всього за 16 500 гривень. Виходить, що телефон впав в ціні приблизно на 13 000 гривень, а за зниженою ціною його продають десятки торгових точок, розташованих на території України. Вони пропонують на вибір покупця білу, чорну, червону, синю і смарагдову (зелену) розцінки.

Звичайно, назвати цей смартфон топового рівня надто вже доступним як і раніше не можна, але він впав в ціні приблизно на 35%, що зробило його набагато дешевше, і все це при тому, що з моменту початку продажів Samsung Galaxy S10 не минуло й півроку. Очевидно, що коли на полиці магазинів надійде Galaxy Note 10, ставши доступним для покупки тут і зараз, його спрощена версія без стилуса S Pen може стати ще більш дешевою. Смартфон, який покупець отримує за 41 200 рублів, оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (QHD +), а також акумулятором ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

В іншому, даний флагман здатний похвалитися потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, восьмиядерна процесором Exynos 9820 з частотою 2,73 ГГц, 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, графікою Mali-G76 MP12, а також, крім того, сумісністю з бездротовою зарядкою за стандартом Qi. Розміри телефону становлять 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, а важить він всього 157 грамів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.