Microsoft «вбила» Windows 7 та інші ОС

День, якого багато хто побоювався, все ж настав. Американська корпорація Microsoft в останні роки намагалася всіляко заманювати користувачів старих операційних систем на нову, на Windows 10, проте, нічого подібного зробити у неї навіть наполовину не вийшло, тому що багато людей просто не хочуть таку встановлювати з різних причин. Саме тому її керівництво вирішилося на абсолютно відчайдушний крок, а полягає він у тому, щоб зробити старі ОС набагато менш привабливими, ніж раніше. Під роздачу потрапили такі платформи, як Windows 7, Windows XP і Windows ME, на базі яких працюють сотні мільйонів пристроїв.

Компанія Microsoft чудово розуміє, що якщо позбавити користувачів повноцінної працездатності даних операційних систем, вони з великою часткою ймовірності перейдуть на нову, де подібних неполадок немає. У серпні 2019 року, тобто, в цьому місяці, керівництво американської корпорації прийняло рішення про повне відключення всіх серверів, що відповідають за роботу всіх стандартних ігор в застарілих операційних системах. Через це тепер грати в такі ігри з іншими людьми по мультиплееру стало неможливо, і багатьох користувачів Windows XP і Windows 7 це дуже сильно засмутило, так як це відмінний спосіб проведення часу, наприклад, в офісі.

Проте, відтепер дані відеоігри на застарілих операційних системах американської корпорації не працюють. Якщо спробувати зіграти через такі по мультиплееру, з’явиться повідомлення про помилку підключення. Це, поза будь-якими сумнівами, вкрай сильний удар по Windows 7 та іншим платформам. Очевидно, що американська корпорація Microsoft продовжить і далі робити все можливе для того, щоб ці операційні системи стали якомога менш привабливими в очах всіх користувачів, а перейти вони зараз можуть тільки на одну єдину, і це Windows 10, ліцензію на яку пропонують купити за $ 200.

Чомусь керівництво американської корпорації не враховує, що багатьом людям Windows 10 може просто не подобатися, а на деяких комп’ютерах, які зараз функціонують на базі Windows XP і Windows ME, така так і зовсім може не запуститися через нестачу обчислювальної потужності. Користувачі на форумі Reddit пишуть, що обслуговування серверів для мультиплетних ігор обходилося американській корпорації в якихось нещасних копійок, тому таке рішення було прийнято вчасно не через економічну доцільність, а саме заради того, щоб доставити незручності тим, хто використовує комп’ютери, планшети і ноутбуки на застарілому ПО.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.