Huawei випустить оновлену оболонку EMUI 10 у вересні

Китайська Huawei анонсувала дату виходу нової версії фірмової оболонки EMUI для власних смартфонів. Перше бета-тестування почнеться з 8 вересня, заявили представники бренду на конференції Huawei Developer Conference.

Оновлення спершу отримають пристрої P30 і P30 Pro, представлені в березні 2019 року. EMUI 10 заснована на останній версії Android Q, вихід якої також намічений на осінь цього року.

Говорячи про майбутні смартфони, Huawei збирається використовувати апдейт вже у наступній серії продуктів – Mate 30, Mate 30 Pro і Mate 30 Lite. Їх запуск очікується в жовтні. Раніше в мережі з’явився список усіх гаджетів компанії, які очікують EMUI 10.

Нова версія оболонки відрізняється наявністю темної теми, а попередні витоки вказували на повністю перероблений дизайн, який додає оновлені анімації, варіанти сортування файлів у галереї, відео-рінгтони і багато іншого.

Крім цього, в рамках конференції Huawei розповіла про свою нову операційну систему Harmony OS. Вона буде працювати на широкому спектрі девайсів, включаючи смартфони, ноутбуки, розумні колонки, телевізори і пристрої інтернету речей.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.