Samsung Galaxy Note 10 і Note 10+: інновації і продуктивність

Компанія Samsung провела захід Galaxy Unpacked 2019, на якому південнокорейський бренд представив нову серію флагманів Note 10. Виробник розповів, що нові смартфони мають інновації, яких не було раніше на мобільному ринку.

Технічні характеристики Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+:

Samsung Galaxy Note 10+

Головним анонсом заходу стала старша модель нової лінійки – Galaxy Note 10+. Смартфон став найбільшим в історії Note. 

Новинка отримала звичний незграбний дизайн під назвою Cinematic Infinity, скляний корпус, екран з закругленнями і вирізом в центрі під фронтальну камеру. Ще одна відмінність – однорідність кольору і яскравість дисплея Galaxy Note 10 тепер становить 98%. Екран підтримує технологію HDR10 + і колірний діапазон DCI-P3.

Камери ззаду розташувалися вертикально в лівому верхньому кутку. Основний модуль включає головний сенсор з динамічної діафрагмою, ультраширокий, телефото з двократним оптичним зумом і ToF-сенсор, який відповідає за глибину картинки. Є підтримка оптичної стабілізації. Фронтальна камера вбудована в дисплей, а діаметр отвору становить 4,2 мм.

Новий процесор Exynos 9825 працює з двома ядрами Cortex-A75 і чотирма ядрами Cortex-A55. Чіпсет має той же графічний процесор ARM Mali-G76 MP12, що і його попередник. Такий набір дозволяє записувати відео з роздільною здатністю 8К при 30 кадрах в секунду.

Покращена зарядка до 45 Вт за 30 хвилин зарядить смартфон досить для використання протягом всього дня. Вперше в серії Galaxy Note смартфон поставляється без роз’єму для навушників. Присутній захист від пилу і вологи за стандартом IP68 і гібридний слот для карт.

Samsung Galaxy Note 10 

Основні відмінності Note 10 і Note 10 + складаються в діагоналях дисплеїв і кількості основних камер. У молодшій моделі відсутні ToF-сенсор, проте, як заявляє виробник, якість картинки буде виходити на рівні зі старшою версією. 

Нічний режим став доступним на фронтальній камері. Ще один режим – Live Focus Video. Він призначений для створення стилізованого розмитого фону, який виділить об’єкт зйомки. Функція Zoom-in Mic акцентує увагу на потрібному джерелі звуку і прибирає фоновий шум, а поліпшений режим суперстабілізації зменшує тремтіння камери без втрати якості картинки.

Оновлена ​​лінійка Note також отримала бездротову зворотну зарядку Wireless PowerShare, з якої користувачі можуть заряджати Galaxy Watch, Galaxy Buds та інші сумісні носимі пристрої від смартфона.

Стилус S Pen

Окремої згадки заслуговує оновлений стилус для обох версій флагманів. Він отримав нову функцію управління смартфоном S Pen Air, яка дозволяє розпізнавати жести на відстані. Стилус S Pen розпізнає 4096 ступенів натискання, а його затримка становить менше 7 мс.

Спеціальна кнопка на «пері» дозволить змінювати режими камери і працювати з інструментами для редагування: за допомогою пристрою можна виділяти фрази, збільшувати і зменшувати їх, змінювати колір тексту. Стилус перетворює рукописний текст в замітки Samsung Notes і експортує їх у форматах редактора Microsoft Word.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.