Audi показала свій електросамокат-скейтборд

Німецький концерн Audi представив свій новий електричний самокат під назвою e-tron Scooter. Стартова ціна пристрою у Європі складе приблизно 2000 євро, а в продаж він вийде в 2020 році.

Чотириколісний пристрій має рукоятку, за яку потрібно триматися однією рукою. У неї вбудований «барабан», який відповідає за прискорення і гальмування, а водій може керувати ним так само, як і скейтбордом – стоячи боком і задаючи кут повороту нахилом корпусу.

У рукоятці також розташований невеликий дисплей, який показує рівень заряду. На скутері є передні і задні ліхтарі, що дозволяє самокату переміщатися по країнах Європи, так як відповідає дорожнім вимогам. Крім цього, за безпеку відповідає гідравлічні ножні гальма.

e-tron Scooter важить 12 кілограмів і вміє складатися, щоб переносити його з собою. Максимальна швидкість становить 20 км / год, а запас ходу при повністю зарядженому акумуляторі – 20 кілометрів. Audi обіцяє з’єднання по Bluetooth, що дозволить налаштувати самокат за допомогою спеціального додатку на смартфоні і забезпечить пошук транспортного засобу в разі його крадіжки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.