Xiaomi обрушила ціну на смартфон Mi Mix 2S в два рази

Як відомо, електроніка на ринку мобільних пристроїв досить швидко застаріває, а відбувається це в зв’язку з тим, що в продаж надходять все більш нові моделі, які краще старих в усіх відношеннях. Щоб раніше випущені моделі продовжували залишатися популярними в очах покупців, їх компанії-виробники час від часу знижують вартість таких. Сьогодні, 5 серпня 2019 року, компанія Xiaomi обрушила ціну моделі Mi Mix 2S в два рази, а вийшла вона на ринок, нагадаємо, в першій половині 2018 року. Цей апарат має подвійний камерою, а також привабливим дизайном.

Уже зараз в магазинах партнерів Xiaomi в Китаї купити флагман Mi Mix 2S можна всього-на-всього за $ 260, тобто за ціною майже бюджетної моделі, хоча на старті продажів за цей апарат просили $ 520 . Покупці за таку суму грошей отримують мобільний пристрій, який оснащено 5,99-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, а також акумулятором ємністю 3400 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

Даний телефон став першим в історії Xiaomi, який отримав підтримку технології бездротової зарядки по Qi, нехай і лише потужністю 7,5 Вт. Розміри корпусу смартфона становлять 150,9 x 74,9 x 8.1 мм, тоді як важить він всього-на-всього 191 грам. На тильній частині корпусу Mi Mix 2S знаходиться подвійна основна камера з роздільною здатністю (12 Мп + 12 Мп), а на лицьовій знайшлося місце для фронтальної фотокамери на 5 Мп. Є підтримка технологій Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, s 4G VoLTE, GLONASS і NFC, а для зарядки використовується інтерфейс USB Type-C.

Знизити вартість даного мобільного пристрою з флагманської лінійки китайська корпорація вирішила виключно заради того, щоб позбутися від його складських запасів, адже зараз на ринку вже є дві новіших моделей з цього ж модельного ряду, причому третя вийде на ринок вже прийдешньої осені. Поки що Xiaomi знизила вартість Mi Mix 2S тільки в Китаї, але в майбутньому, можливо, він також стане набагато дешевше в Україні, Росії та інших країнах світу, що зробить його дуже навіть привабливим в очах всіх покупців, адже з’явиться можливість купити флагман за ціною сучасного бюджетника.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.