Xiaomi Redmi Note 8 Pro – стане найкращим бюджетним смартфоном 2019 року

Як відомо, китайська корпорація Xiaomi з кожним роком створює все більш досконалі у всіх відносинах моделі мобільних пристроїв. Такі отримують підтримку новітніх технологій, а також безліч інших особливостей, які позитивно позначаються на їх привабливості в очах всіх покупців. Сьогодні, 4 серпня 2019 року, стало відомо про те, що вже зовсім скоро відбудеться анонс, а потім і старт продажів такого мобільного пристрою, як Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Це буде найкращий бюджетний смартфон на ринку, який підкорить серця і уми всіх тих, хто віддає перевагу недорогим телефонами з початкової цінової категорії.

Відомий перевірений часом інсайдер мукул Марма розповів про те, чим всіх покупців зможе порадувати таке мобільний пристрій, як Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Стверджується, що даний телефон анонсують раніше, ніж в кінці року, тобто його презентація відбудеться в Китаї, найімовірніше, вже в найближчі кілька місяців. Новинка виявиться набагато краще доступною зараз моделі Redmi Note 7 Pro буквально у всьому, починаючи від технічного оснащення і закінчуючи підтримкою новітніх сучасних технологій. Так, зокрема, користувачів чекає фотокамера з потрійним об’єктивом, а її дозвіл складе 64 Мп.

Фронтальна камера, можливо, виявиться висувний, щоб таким чином за частиною свого зовнішнього вигляду новий бюджетний смартфон виглядав максимально ефектно. При цьому інсайдер запевняє, що через безліч різних інновацій Xiaomi Redmi Note 8 Pro виявиться дорожче свого попередника, але не більше ніж на 15%. Цілком собі очевидно, що покупці напевно погодяться доплатити гроші за те, щоб мобільний пристрій підтримувало новітні технології, ніж заощадити і отримати апарат без їх підтримки. Телефон, як очікується, буде продаватися приблизно за $ 210.

Є підстави вважати, що прямо «з коробки» на новинку виявиться встановлена ​​операційна система Android 10.0 Q в особі фірмової прошивки MIUI 11, але докази цього поки що немає. Одне зараз відомо точно – бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 8 Pro, поза будь-якими сумнівами, швидко зможе знайти широку популярність серед користувачів, так як він обіцяє стати кращим на ринку за сукупністю чинників, а однією з його особливостей може стати чіп NFC, який дозволить всім його власникам без будь-яких складнощів проводити оплату покупок в магазинах і різних закладах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.