Смартфони Xiaomi Redmi K20 і Redmi K20 Pro отримали цікаву особливість

Китайська корпорація Xiaomi завжди славилася тим, що навіть не дивлячись на мінімальну можливу вартість будь-якої електроніки, яку вона випускає, завжди величезна увага приділяється якості всіх комплектуючих, а разом з тим і якості збірки. Це один із секретів успіху даного бренду. Відносно недавно такий запустив в продаж флагманські смартфони Redmi K20 і Redmi K20 Pro, які мають дуже навіть привабливим технічним оснащенням, і, як виявилося, можливості такого виходять за межі того, про що повідомив виробник під час їх презентації.

Як відомо, матриці всіх сучасних смартфонів здатні оновлюватися з частотою 60 Гц, чого цілком достатньо для будь-якого контенту, починаючи з ігор і закінчуючи фільмами. Проте, якщо дисплей підтримує більш високу частоту, користувачі отримують підвищену плавність у всьому, тобто чим така вище, тим приємніше виявиться використовувати мобільний пристрій. Власники Redmi K20 і Redmi K20 Pro повідомляють, що OLED-матриця, яка встановлена ​​в ці смартфони, здатна розганятися зі стандартних 60 Гц до кастомних 75 Гц, і це безпечне значення.

За рахунок цього весь інтерфейс стає більш плавним, анімації красивішими, а загальна чуйність всього інтерфейсу дуже відчутно зростає. Для того, щоб підвищити частоту до 75 Гц, тобто на 15 Гц в порівнянні зі стандартною, необхідно отримати на мобільному пристрої root-права, а потім, після цього, за допомогою спеціального додаткового ПЗ збільшити даний показник. Все це необхідно робити на свій страх і ризик, тому що подібні дії не покриваються гарантією з боку виробника, а вона у випадку з даними смартфонами може перевищувати значення в один рік.

Незабаром китайські розробники збираються опублікувати в мережі детальну інформацію про те, як використовувати приголомшливу секретну особливість в Redmi K20 і Redmi K20 Pro, про яку компанія-виробник нічого не повідомила. Слід враховувати, що чим вище частота оновлення зображення на дисплеї, тим більше ресурсів він буде споживати, а отже скоротиться автономність. Саме тому краще всього використовувати частоту вище 60 Гц лише тоді, коли в ній є необхідність, а не на постійній основі. Не виключено, що незабаром Xiaomi сама буде пропонувати користувачам можливість на якийсь період часу підвищити частоту оновлення інформації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.