Власники iPhone з джейлбрейком не зможуть використовувати Apple Card

Власники iPhone зі встановленим джейлбрейком не зможуть користуватися Apple Card. Це стало відомо після публікації клієнтської угоди банку Goldman Sachs.

З’ясувалося, що додаткових власників у карти бути не може. Вона поширюється лише одному клієнтові на один смартфон. Щоб її оформити, буде необхідно заповнити та надіслати відповідну заявку і отримати схвалення виключно на власний iPhone.

Крім того, банк попереджає про заборону джейлбрейка і можливості втрати доступу до карти в разі злому iPhone. Ось відповідна виписка з угоди:

Якщо ви вносите несанкціоновані зміни в ваш пристрій, що відповідає вимогам стандартів, наприклад, відключаючи апаратні або програмні засоби управління (наприклад, за допомогою процесу, іноді званого «джейлбрейк»), ваш пристрій, що має право, може більше не мати права доступу або управління вашим обліковим записом. 
Ви визнаєте, що використання модифікованого пристрою з вашим обліковим записом прямо заборонено і є порушенням цієї угоди і може привести до того, що ми відмовляємо або обмежуємо ваш доступ до облікового запису або закриваємо його, а також будь-яких інших засобів правового захисту, доступним нам відповідно до цієї угоди.

Інша інформація розкриває інші подробиці, серед яких: процентні ставки в розмірі 13,24-23,24%, програма бонусів та інше. 

Раніше глава Apple Тім Кук підтвердив вихід Apple в третьому кварталі 2019 року. Apple Card була анонсована в ході весняної презентації в березні цього року. Карта являється спільним дітищем корпорації Apple і банку Goldman Sachs.

У мережі також виявилися викладені її «живі» фото з описом. Власними зображеннями поділився і відомий концептмейкер Венімамін Гескін.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.