Xiaomi представила розумний годинник Mi Bunny Children Phone Watch 3C для дітей

Китайська компанія Xiaomi анонсувала розумний годинник Mi Bunny Children Phone Watch 3C з камерою і підтримкою 4G. Гаджет розрахований на дитячу аудиторію.

Новинка оснащена 1,3-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 240 × 240 пікселів, захищеним склом Gorilla Glass і склом 2.5D для захисту від подряпин. Є також олеофобне покриття проти відбитків пальців.

Розумний годинник поставляється з підтримкою стандарту водонепроникності IPX7. Це означає, що він захищений від короткого занурення у воду на глибину менше 1 метра.

Xiaomi додала в пристрій 4G-модем. З його допомогою можна здійснювати відеодзвінки, за які відповідає 2-мегапіксельна камера з ширококутним об’єктивом і діафрагмою f / 2,4. Крім того, годинник комплектуються акумулятором ємністю 780 мАг, що забезпечує до 4 днів автономної роботи і 7 днів в режимі очікування. 

Пристрій володіє можливістю навчання дітей за рахунок використання розумного помічника XiaoAI, який вбудований в годинник. Інші елементи управління включають установку будильника, включення музики і отримання відповідей з пошуковика. Батьки можуть дізнатися місце розташування дитини за допомогою асистента.

Вартість і дату виходу розумних годинників виробник не називає. Найближчим часом Mi Bunny Children Phone Watch 3C з’явиться на території Китаю, а пізніше – в Європі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.