Вийшла нова ігрова миша від Razer – Viper з оптичними перемикачами

Американська компанія Razer представила свою нову ігрову мишу Razer Viper, розроблену спільно з професійними кіберспортсменами Esports.

Головною особливістю девайса стали оптичні перемикачі, якими замінено традиційні механічні. За словами представників Razer, вони в три рази швидші, так як посилають сигнали при натисканні не через фізичний контакт, який може викликати помилкові кліки, якщо користувач робив багато натискань поспіль. Замість цього інформація поставляється через інфрачервоний промінь, який блискавично передає її, що вкрай важливо для геймерів.

Крім того, нові перемикачі відрізняються солідною довговічністю і здатністю витримати порядку 70 мільйонів клацань. Миша також оснащена передовим сенсором 5G з максимальним відгуком в 16 000 DPI, точністю 99,4%, а також швидкістю відстеження в 450 дюймів в секунду. Вага становить 69 г, а загальні габарити – 126,73 × 66,2 × 37,81 мм.

Покриття ковзної поверхні виконано за фірмовою технологією Razer Speedflex, яка забезпечує мінімальний опір, особливо в поєднанні з фірмовими килимками Razer. Не забули і RGB-підсвічування.

Razer Viper вже доступна для придбання на офіційному сайті за ціною в 79,99 доларів в США і 89,99 євро в Європі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.