Samsung Galaxy Tab S6 представлений офіційно: найкращий планшет на Android

Ось нарешті і настав той довгоочікуваний день, якого багато хто так давно чекали. Сьогодні, був представлений планшетний комп’ютер Samsung Galaxy Tab S6, а є такий, поза будь-якими сумнівами, найкращим планшетом на Android з усіх, доступних на ринку. Новинка отримала топове технічне оснащення, сучасний зовнішній вигляд, а також підтримку режиму під назвою DeX, який працює без підключення до будь-яких моніторів і іншим пристроям. Все, що потрібно зробити для його активації, так це просто натиснути спеціальну кнопку на чохлі-клавіатурі (продається окремо), після чого планшет перетвориться на повноцінний комп’ютер.

За рахунок цього працювати з додатками в режимі багатовіконності стає набагато зручніше і простіше. Корпус планшетного комп’ютера виконаний з металу, а розміри такого складають 244,5 х 159,5 х 5,7 мм, тоді як важить все пристрій 420 грамів. Цілком собі очевидно, що через товщину на рівні 5,7 мм погнути це електронний пристрій виявиться вкрай просто, тому використовувати його кращої максимально акуратно і обережно. Однією з особливостей Samsung Galaxy Tab S6 став вбудований прямо в дисплей сканер відбитків пальців, а працює він, судячи з усього, на основі ультразвуку. За звук у відповіді чотири стереодинаміки AKG.

Планшет, якщо говорити про його технічному оснащенні, володіє 10,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2560 на 1600 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 640, 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, підтримкою мереж операторів 2G, 3G і 4G LTE, подвійний основний (13 Мп + 5 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 7040 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки. На корпусі є спеціальне магнітне кріплення під стилус, який заряджається за рахунок магнітної зарядки.

Серед інтерфейсів можна виділити Bluetooth 5.0 LE і Wi-Fi 802.11ac, а ось для зарядки використовується USB Type-C. Компанія-виробник напевно розташувала б у корпусі цього планшета звичний 3,5 мм роз’єм, однак через свою масивності такий в корпус просто не помістився. Купити Samsung Galaxy Tab S6, на який прямо «з коробки» встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді прошивки One UI, стане можливим вже 7 вересня 2019 року. Модель без LTE оцінена виробником в 900 доларів, тоді як за версію з підтримкою мереж оператора викласти доведеться 1050 доларів. На вибір пропонують рожеву, сіру та блакитну забарвлення. Збирати попередні замовлення почнуть вже 23 серпня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.