Xiaomi обрушила ціни на Redmi Note 7, Redmi K20 і інші популярні смартфони

Китайська корпорація Xiaomi завжди намагалася робити все можливе заради того, щоб її фірмові електронні пристрої користувалися серед покупців якомога більшою популярністю. Для цього такі продають за дуже низькими цінами, а разом з тим пропонують покупцям стильний зовнішній вигляд, топове технічне оснащення і підтримкою сучасних новітніх технологій. Сьогодні, 31 липня 2019 року, стало відомо про те, що вже починаючи з завтрашнього дня, 1 серпня, даний виробник електроніки обрушить ціни Redmi Note 7, Redmi K20, Redmi 7 і багатьох інших телефонів. Такі за рахунок цього стануть відчутно доступнішими і дешевше.

Йдеться про спеціальну акцію, яка буде проводитися протягом обмеженого періоду часу. В рамках такої у покупців з’явиться можливість заощадити від $ 7 до $ 45 при покупці собі нового телефону, в залежності від конкретної моделі і, крім того, обраної модифікації. Зниження цін зачіпає Redmi 7, Redmi 7A, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi K20 і Redmi K20 Pro, всі з яких відчутно подешевшають на обмежений період часу, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж будь-коли раніше. Цінник знизиться в офіційному онлайн-магазині Mi, а також в роздрібних торгових точках компанії-виробника.

Піти на такий крок Xiaomi вирішила заради того, щоб зробити свою фірмову електроніку більш привабливою в усіх відношеннях, що, поза будь-якими сумнівами, позитивно позначиться на її популярності. У деяких випадках при покупці телефону, на кшталт Redmi K20, покупцям також в подарунок подарують швидку зарядку максимальної підтримуваної потужності, що дозволить заощадити невелику суму грошей. Ціни впадуть з 1 серпня 2019 року, але лише на обмежений період часу, і тільки в Китаї. Інформації про подібну розпродаж в Україні та інших країнах світу не надходило.

Цілком собі очевидно, що знижка в розмірі до $ 45 – це непоганий привід для того, щоб купити собі новий сучасний смартфон, адже за рахунок цього він обійдеться відчутно дешевше, тим більше що на нього буде поширюватися офіційна гарантія від компанії- виробника, а це, поза будь-якими сумнівами, велика перевага. Не виключено, що через всю цю ситуацію якісь окремі моделі телефонів або їх модифікації виявляться в дефіциті, тобто купити їх так легко і просто, як зараз, виявиться неможливо. Саме тому, щоб встигнути придбати жалеемие речі, краще не зволікати з їх купівлею.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.