Xiaomi відкриває свою службу доставки Mi Express, яка доставляє замовлення на наступний день

Протягом багатьох років компанія Xiaomi використовувала послуги сторонніх компаній для того, щоб доставляти свої товари в руки покупців, однак з розширенням бізнесу робити це стало не тільки дуже затратно, але ще і дуже складно. Пов’язано це з дуже великою документообігом, тому що кожна транспортна компанія і кур’єрська служба виступає не продавцем будь-яких найменувань, а лише перевізником. Крім того, дуже часто терміни доставки порушуються, а вплинути на цю ситуацію китайська корпорація не може. У зв’язку з цим її керівництво прийняло рішення про те, що потрібно рухатися далі, а для цього потрібно створити службу швидкої доставки Xiaomi Mi Express.

Як можна легко здогадатися з її назви, вона є власністю китайської корпорації, завдяки чому скорочені виявляться не тільки витрати на доставку товарів, але ще і підвищиться загальну якість сервісу. Фахівці вже запевняють, що кур’єрська служба SF Express, послугами якої Xiaomi користувалася раніше, не залишить цього просто так. Вона буде активно конкурувати, в зв’язку з чим почнеться жорстка конкуренція. Нова служба доставки від китайської корпорації буде доставляти смартфони, ноутбуки, телевізори, навушники і багато інших найменування, доступні в фірмовому онлайн-магазині.

Крім того, покупець може відвідати роздрібний магазин бренду, ознайомившись з якими-небудь товарами, а потім оформити їх доставку до себе додому або на роботу. Служба доставки Xiaomi Mi Express заробила починаючи з сьогоднішнього дня 29 липня 2019 року, а доступна вона в більш ніж 150 містах Індії. Число таких обіцяють збільшувати з кожним місяцем. Всі замовлені найменування доставляються в спеціальний упаковках, які мають фірмовий дизайн компанії. Доставка будь-яких назв здійснюється вже на наступний день після оформлення замовлення, причому клієнт може вибрати зручний для нього час з чотирьох тимчасових діапазонів.

Згодом Xiaomi збирається запустити свою фірмову службу доставки товарів і в інших країнах світу, в тому числі в Європі і в Україні, завдяки чому покупці зможуть використовувати її послуги, отримуючи кращий досвід покупки чого-небудь, так як всі кур’єри дотримуються діловий етикет і інформують покупця по SMS про різні етапи, аж до того, що машина вирушила зі складу в бік покупця. Таким чином, іншими словами, у Mi Express є всі шанси на успіх, якщо, звичайно, якість всього сервісу зможе залишатися на високому рівні постійно, а не падати, як це зазвичай відбувається.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.