Xiaomi Mi Gaming Laptop 3 – новий найпотужніший у світі ігровий ноутбук на Windows 10

Як відомо, китайська корпорація Xiaomi створює не тільки смартфони і пристрої для «розумного» будинку, але ще і ноутбуки. Почала вона з клонів MacBook Pro, а потім, поступово, почала випускати навіть такі моделі, які не мають у Apple. Великою популярністю користується її фірмова лінійка ігрових ноутбуків, оснащених за останнім словом техніки. Сьогодні, 28 липня 2019 року, в мережу потрапили відомості про таку майбутню новинку, як Xiaomi Mi Gaming Laptop 3. Вона володіє найпотужнішим «залізом» в світі, продуктивності якого буде достатньо для будь-яких цілей і потреб. Прямо «з коробки» на цей комп’ютер встановлена ​​операційна система Windows 10.

Як стало відомо від надійного джерела, який вже багато разів повідомляв достовірні відомості, офіційний анонс цього ігрового ноутбука трапиться в найближчі кілька тижнів, тому що компанія-виробник вже почала щосили готуватися до цього заходу. Повідомляється, що Xiaomi Mi Gaming Laptop 3 оснащений 15,6-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (FHD +), а частота оновлення складає 144 Гц. Це означає, що геймери можуть розраховувати на вкрай високу швидкість оновлення інформації, що в ряді відеоігор, на кшталт шутерів, може забезпечити значну перевагу. Апаратної основою новинки стануть новітні процесори від Intel.

Йдеться про чіпи Intel Core 9-го покоління, а ось в якості графічної карти користувачі зможуть вибрати NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti або більш потужну GeForce RTX 2060, в залежності від своїх потреб і бюджету. Об’єм оперативної пам’яті в базовій версії складе 8 ГБ, тоді як в просунутій такий буде вже 16 ГБ, а можливо навіть більше. Модель з жорстким диском отримає HDD на 1 ТБ, тоді як версія з SSD зможе похвалитися твердотільної флеш-пам’яттю об’ємом 512 ГБ. Корпус Xiaomi Mi Gaming Laptop 3 виявиться виконаний з металу темно-сірого кольору, а клавіатура отримає різнокольорову підвіску.

Офіційна рекомендована ціна цього ноутбука, якщо говорити про найбільш доступною за ціною моделі, виявиться на рівні $ 1300.. Так, це близько 33 000 гривень, але потрібно розуміти, що подібне «залізо» робить такий портативний комп’ютер одним з найпотужніших в світі, а якщо брати співвідношення ціни, зовнішнього вигляду і продуктивності, то це абсолютно точно краща пропозиція з усіх доступних, тим більше що прямо «з коробки» на новинку буде встановлена ​​операційна система Windows 10 в ліцензійному вигляді. Залишилося тільки дочекатися анонса, а потім і початку продажів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.