Xiaomi оголосила дату виходу прошивки MIUI 11 для смартфонів

Все частіше і частіше виробники телефонів, на радість усього світу, приділяють увагу програмному забезпеченню у своїй фірмовій продукції. Сьогодні, 28 липня 2019 року, сталося те, чого багато хто давно чекали. Високопоставлений співробітник Xiaomi нарешті розповів про те, що відбувається з прошивкою MIUI 11, анонса якої всі чекали ще в кінці травні, проте до цих пір він так і не настав. Як виявилося, у цього є причина, але не варто турбуватися, тому що новітнє програмне забезпечення не змусить себе довго чекати. Всі ці відомості вселяють надію на те, що до презентації нової операційної системи для смартфонів і планшетів залишилося всього кілька років.

Головний менеджер з програмного забезпечення Xiaomi в соціальній мережі Weibo повідомив про те, що прошивка MIUI 11 отримає більше нововведень, ніж будь-які попередні, тому розробникам потрібно більше часу то, щоб її доопрацювати. В даний час робота над новою ОС вже майже завершена, тобто всі основні функції і нові можливості в неї успішно впроваджені. Таким чином, швидше за все, презентація нової прошивки трапиться вже в першій половині серпня, слідом за чим повинно початися відкрите бета-тестування, взяти участь в якому зможуть власники деяких популярних моделей.

 

Сам менеджер називає прошивку MIUI 11 «інноваційної», але що саме це означає він не уточнює. Не виключено, що новітнє програмне забезпечення отримає підтримку якогось нового штучного інтелекту, який буде підвищувати швидкість роботи і поліпшити інші аспекти нової ОС. За офіційними даними, нова операційна система вийде для смартфонів Xiaomi, Redmi, Pocophone і Black Smart «до зими», тобто її реліз відбудеться в жовтні-листопаді нинішнього року. Йдеться саме про фінальну стабільної версії, поширюватися яка буде «по повітрю».

Повний список нововведень озвучать під час її анонса, а такий повинен статися за кілька місяців до релізу остаточного билда. Нова операційна система від Xiaomi принесе з собою нову систему видачі дозволів додатків, перероблений екран блокування, підтримку темної теми оформлення, а також безліч інших нововведень, які повинні позитивно позначитися на даному програмному забезпеченні. Залишилося тільки дочекатися його релізу, щоб можна було робити висновки про те, наскільки крутим воно виявиться. За наявними зараз даними, апдейт вийде для майже п’яти десятків різних моделей телефонів, випущених за останні роки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.