Samsung Galaxy Note 10 став доступний для покупки і появилася можливість отримати скидку на 600 доларів

Вже незабаром найвідомішим і популярним смартфоном по всьому світу, серед топових моделей на базі Android, стане флагман Samsung Galaxy Note 10. Його офіційна презентація відбудеться в першій половині серпня цього року, услід за чим всі бажаючі зможуть його собі купити, однак цінник, як очікується, виявиться на рівні 1000 євро. Втім, як виявилося, у покупців буде можливість заощадити велику суму грошей при його покупці, а для цього потрібно просто віддати свій старий телефон. Йдеться про нову програму Trade-in, яку запустили до офіційного анонса флагмана.

На офіційному сайті компанії Samsung в США виявилася оновлена ​​програма з обміну старих телефонів на новий, а є таким Galaxy Note 10. Швидше за все, співробітники південнокорейської корпорації допустили помилку, оновивши інформацію раніше терміну, або ж це такий спеціальний маркетинговий хід. Покупцям пропонують зарезервувати для себе флагман «Galaxy наступного покоління», отримавши при цьому знижку за старий телефон. Такий потрібно віддати, а максимальний розмір знижки на нову модель досягає значення в цілих $ 600.

 

Виходячи з цього випливає, що покупці зможуть купити Samsung Galaxy Note 10 приблизно за півціни, віддавши старий телефон в обмін на новий. До обміну приймаються смартфони Samsung, Apple і Google, однак в Україні список прийнятих моделей може виявитися іншим, тому що на українському ринку, наприклад, зовсім недоступна продукція Google. Отримати $ 600 у вигляді знижки на новий флагман можна за умови, що покупець віддасть свій Galaxy S10, Galaxy S10e або Galaxy S10 +. Також отримати знижку такого великого розміру можна при покупці Google Pixel 3 і Pixel 3 XL, а разом з тим флагманських телефонів Apple iPhone X, iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max.

Якщо серед власників таких є незадоволені, тепер старий телефон можна обміняти на новий Galaxy Note 10, отримавши знижку значного розміру. Якщо віддавати старіші смартфони, начебто Galaxy S9, Galaxy S9 + і Galaxy Note 8, вдасться знизити цінник тільки на $ 300. На сайті компанії Samsung сказано, що всі учасники програми Trade-in отримають новий флагман в свої руки вже 23 серпня 2019 року. Очікується, що програма обміну старих телефонів на новий флагман південнокорейської корпорації виявиться запущена і на території України, але станеться це, швидше за все, пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.