Xiaomi випустила критично важливу нову прошивку MIUI 10

Від якості програмного забезпечення безпосередньо залежить користувальницький досвід. Якщо таке виявиться жахливим, то навіть самий потужний і швидкий телефон може перетворитися в найдешевший смартфон, постійно пригальмовує і підвисає. Сьогодні, 27 липня 2019 року, китайська корпорація Xiaomi в черговий раз довела всьому світу, що її співробітники не дарма їдять свій хліб і отримують зарплату – вона випустила нову критично важливу прошивку MIUI 10, яку варто якнайшвидше встановити. Вона вирішує ряд проблем, з якими вже встигли зіткнутися мільйони людей по всьому світу.

Так, зокрема, компанія Xiaomi розповсюдила серед користувачів своїх смартфонів нове програмне забезпечення, яке містить в собі ряд значних змін. Нова прошивка носить назву MIUI 10.3.6.0, а встановити її можна «по повітрю». Апдейт важить 471 МБ, а перед його завантаженням краще за все не тільки зарядити батарею телефону щонайменше на 50%, але ще і підключитися до мережі Wi-Fi, щоб таким чином заощадити мобільний інтернет-трафік, якщо використовується лімітоване підключення до глобальної мережі. Велике оновлення містить в собі навіть липневий патч для системи безпеки Android від Google.

 

Нова прошивка, як сказано в списку її змін, значно підвищує якість фотографій при використанні фронтальної камери. Крім того, вирішено проблему з неправильним підрахунком часу розмови, якщо в момент дзвінка телефон отримує певні повідомлення. Такі також відчутно змінилися, тому що всі неполадки, що приводили до їх неправильного відображення, в повній мірі усунені. Якщо раніше екран телефону міг самовільно вимикатися, що було наслідком помилки, то тепер нічого такого відбуватися вже абсолютно точно не буде. Ігровий режим Game Turbo став працювати краще, так як його оптимізували.

Оновлення MIUI 10.3.6.0 вже є в ряді країн світу, в тому числі в Індії і Китаї, а встановити його на свої смартфони можуть власники моделей Redmi K20 і Redm K20 Pro. У найближчі кілька днів нова прошивка повинна вийти для Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro, які є клонами телефонів для китайського та індійського ринків. Нове програмне забезпечення варто встановити відразу після його доступності, так як в липневому оновленні для Android компанія Google закрила відразу кілька небезпечних проломів, які можуть використовувати під шкідливе ПО для крадіжки особистих даних.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.