Xiaomi Black Shark 2 Pro – отримав звання найпотужнішого смартфона

Зовсім недавно американська компанія Qualcomm анонсувала процесор Snapdragon 855 Plus, що стало для всіх великою несподіванкою, тому що зазвичай вона не випускає модифіковані версії своїх флагманських чіпсетів для мобільних пристроїв. Новий процесор приблизно на 15 – 20% могутніше старого, що дозволяє домогтися збільшення продуктивності в різних відеоіграх. Сьогодні, 27 липня 2019 року, інсайдери опублікували в мережі фотографію флагманського смартфона Xiaomi Black Shark 2 Pro, анонс якого відбудеться вже в найближчий місяць, а стане даний телефон найпотужнішим у світі, забезпечуючи найвищу продуктивність.

Як можна легко помітити на фотографії, флагман Xiaomi Black Shark 2 Pro майже зовсім нічим не відрізняється від звичайної моделі, принаймні за частиною зовнішнього вигляду. Достовірно відомо, що його основою є саме флагманський чіпсет Snapdragon 855 Plus, що володіє тактовою частотою в 2,93 ГГц. Користувачів чекає подвійна основна камера на тильній частині, а також, крім того, нова текстура задньої кришки. Втім, зміни мінімальні, а зроблені вони були, ймовірно, тільки для того, щоб старий телефон можна було відрізнити від нового. Новинка стане «ігровим» мобільним пристроєм, тому не обійдеться в ній і без підсвічування.

В даний час даних про точні технічні характеристики цього смартфона немає, але він, згідно з відомостями з бенчмарка AuTuTu, в топової конфігурації володіє 12 ГБ оперативної пам’яті, а також чіпсетом Snapdragon 855 Plus з графічним прискорювачем Adreno 640. Дозвіл екрану, швидше за все, буде складати 2340 на 1080 пікселів, а прямо «з коробки» на новинку повинна виявитися встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, тоді як апдейт до більш нової, яку Google випустить в першій половині серпня, він отримає до кінця нинішнього року.

Для зарядки мобільного пристрою користувачам запропонують використовувати USB Type-C, причому за рахунок цього інтерфейсу до смартфону Xiaomi Black Shark 2 Pro також стане можливим підключати різні периферійні гаджети, начебто геймпадов і клавіатури. Вийде такий телефон на міжнародний ринок чи ні – питання відкрите, проте всі бажаючі гарантовано зможуть його собі купити з доставкою з Китаю. Однією з особливостей всіх телефонів з лінійки Black Shark є рідинна система охолодження, що дозволяє процесору працювати без троттлінга навіть при максимальних навантаженнях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.