Huawei анонсувала лінійку телевізорів Honor

Компанія Huawei розкрила подробиці про лінійку телевізорів Honor. Глава бренду Honor Джордж Чжао (George Zhao) розповів про телевізорах на конференції GMIC (Global Mobile Internet Conference), яка пройшла в Гуанчжоу сьогодні. Топ-менеджер також підтвердив, що офіційне представлення нового продукту відбудеться 10 серпня на HDC 2019.

За словами Джорджа Чжао, Honor не планує випускати звичайні телевізори. «Розумні екрани» або Honor Smart Screen будуть базуватися на чіпсеті Honghu 818, розробленому Huawei Hisilicon у співпраці з іншим китайським гігантом – Baidu. Його відмінність від лінійки процесорів Kirin в оптимізації для смарт-телевізорів. Honghu 81 підтримує режими HDR, Super Resolution (SR), зниження шумів і поліпшення динамічного контрасту, автоматичне підстроювання квітів і технологію MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation або передбачення і компенсація руху).

Honghu 818 підтримує декодування відео 8K на швидкості 30 кадрів в секунду і 4K на 120 к / с, а також 64 Мп для зображень.

Ще однією особливістю Honor Smart Screen стане висувна камера для зйомки фото, відеоконференцій, а також розпізнавання осіб.

Телевізори представлені діагоналями 55, 65 і 75 дюймів. Є звичайна версія Honor Smart Screen і варіація Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.