Комп’ютер, PS4, Xbox One і Nintendo Switch об’єднали в одному корпусі

Origin PC займається виробництвом кастомних персональних комп’ютерів. Компанія відома у всьому світі завдяки різним цікавими рішеннями при складанні ПК. А ще недавно вона зазначила десятирічний ювілей, створивши унікальне у своєму роді пристрій – величезного Франкенштейна під назвою Big O, що вміщує в собі як потужний ПК, так і всі сучасні консолі: Nintendo Switch, PlayStation 4 Pro і Xbox One X.

Всередину шалено потужного комп’ютера встромили самі топові на сьогоднішній день комплектуючі. Так, в якості процесора в ньому використовується чіп Intel Core i9-9900K, що розташувався на материнській платі від MSI моделі MEG Z390 Godlike. Відеокарта використовується також вкрай непроста – NVIDIA Titan RTX, хто б що не говорив, мрія майже будь-якого любителя відеоігор. Оперативної пам’яті в корпусі встановлено 64 ГБ, також тут є парочка SSD-дисків Samsung EVO NVMe по 2 ТБ і жорсткий диск Seagate BarraCuds на якісь просто божевільні 14 ТБ.

Ціни у нового творіння компанії немає, так як вона, на жаль, не планує продавати Big O споживачам. Пристрій було створено лише як спосіб відзначити своє перше десятиліття на ринку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.