Xiaomi випустить один із кращих телевізорів під брендом Redmi TV, який продаватимуть за копійки

Кожна компанія прагне до того, щоб її продукцію купували якомога частіше, але при цьому важлива не тільки прибуток, але ще і репутація. Китайська корпорація Xiaomi в даний час входить в десятку найпоширеніших виробників телефонів в світі, але цього їй мало, тому вона прагне робити все заради того, щоб її гаджети були у всіх категоріях електронних пристроїв. Сьогодні, 24 липня 2019 року, стало відомо про те, що вже зовсім скоро бренд Redmi запустить в продаж кращий в світі телевізор по співвідношенню ціни і якості, а продавати його будуть за копійки. Так, зокрема, цінник виявиться на рівні приблизно $ 250.

Глава компанії Redmi Лю Вейбінг опублікував в соціальній мережі Weibo повідомлення з інформацією про те, що вже ось-ось відбудеться офіційний анонс першого фірмового телевізора, який виявиться вкрай затребуваним з боку покупців за рахунок своєї низької вартості і, крім того, деяких інших особливостей. Йдеться про телевізор саме від бренду Redmi, а не від будь-якого іншого. До цього самого моменту в рамках такого Xiaomi ще не випускала телевізори, але рано чи пізно все трапляється. Які технічні характеристики отримає новинка – невідомо, але вона повинна працювати на базі платформи Android TV з фірмовою оболонкою PatchWall.

Само собою, що новий майбутній телевізор стане далеко не єдиним, який вийде на ринок від імені торгового знака Redmi. Головне розуміти і враховувати, що продукція від такого поки що офіційно представлена ​​тільки в Китаї, тоді як до міжнародного ринку він так і не добрався, але в найближчому майбутньому все може змінитися. За допомогою нового телевізора компанії Xiaomi можна буде дивитися фільми, слухати музику, переглядати телепередачі, насолоджуватися серіалами, грати в ігри і виконувати безліч інших дій, аж до відвідування веб-сайтів через вбудований веб-браузер.

З огляду на, що Xiaomi любить натякати на нові продукти, як правило, за один місяць до їх презентації, з більшою часткою ймовірності телевізор Redmi випустять на ринок вже в другій половині серпня 2019 року, тобто приблизно через 3 – 5 тижнів. Новинка має отримати таку «залізо», яке дозволить їй без будь-яких складнощів запускати фільми вагою під 15 – 20 ГБ, але яке рішення матриці буде в цьому ТБ поки що, на жаль, ніхто не знає. Хочеться вірити, що мова йде про матриці 4K UHD, причому з підтримкою технології динамічного освітлення HDR.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.