Прихована настройка в Google Chrome підвищує швидкість завантаження сайтів в декілька разів

Чим швидше відкриваються веб-сайти, тим приємніше їх відвідувати, тому що навряд чи хтось хоче довго дивитися на завантажує сторінку. Сьогодні, 24 липня 2019 року, в популярному веб-браузері Google Chrome була виявлена ​​прихована настройка, при використанні якої швидкість завантаження сайтів збільшується в п’ять разів, тобто дуже і дуже сильно. Вже зараз всі охочі можуть її використовувати, причому абсолютно не має значення, на базі якої платформи використовується інтернет-браузер від «пошукового гіганта». Збільшити швидкість завантаження сайтів приблизно в декілька разів може кожен, хто використовує macOS, Windows або Linux.

Для того, щоб підвищити швидкість роботи самого популярного в світі браузера для відвідування веб-сайтів, необхідно встановити спеціальне загальнодоступне розширення, яке активує приховані особливості Google Chrome. Йдеться про програмне забезпечення під назвою FasterChrome, яке миттєво завантажує в кеш електронного пристрою будь-які веб-сайти, на які наводиться курсор миші. Це дозволяє виграти дорогоцінні секунди або частки секунди, завдяки чому потім після переходу за посиланням сторінка відкриється моментально без будь-якого очікування.

 

Завантаження даних здійснюється у фоновому режимі майже без навантаження на технічне оснащення, що, в свою чергу, практично ніяк не позначається на часі автономної роботи або ж загальної продуктивності. Таке розширення, що цілком собі очевидно, працює тільки на комп’ютерах і ноутбуках, тоді як при використанні сенсорного екрану від нього не буде ніякого толку, так як в таких пристроях немає курсору миші, а значить і предзагрузкі інформації неможлива. Сторінка автоматично завантажиться у фоновому режимі, ставши доступною в кеші, за умови, що курсор тримається над посиланням не менш як 65 мілісекунд.

Це програмне забезпечення поширюється абсолютно безкоштовно, тому будь-який бажаючий може самостійно його протестувати. За допомогою FasterChrome можна в п’ять разів, а можливо навіть сильніше, підвищити швидкість завантаження веб-сайтів. Головне враховувати, що при завантаженні сторінок в кеш здійснюється витрачання інтернет-трафіку, тому використовувати подібну можливість в роумінгу слід з обережністю. Також слід враховувати, що з деякими веб-сайтами така можливість може не працювати, так як вони мають надійну систему захисту від шкідливих скриптів, які здійснюють хакерські атаки і крадуть контент в автоматичному режимі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.