Honor 9X і Honor 9X Pro представлені офіційно

Анонс новеньких смартфонів від Honor, Honor 9X і Honor 9X Pro нарешті відбувся. Два смартфона компанія показувала цілих дві години – хтось явно робить велику ставку на новинки.

Один з найбільш важливих фактів, про які стало відомо зі сцени – це те, що Honor 9X і 9X Pro перші моделі компанії з встановленою прошивкою EMUI 9.1. З цього випливає, що новий компілятор Ark і файлова система EROFS будуть встановлені відразу на заводі. Фірмова оболонка встановлена ​​поверх Android 9 Pie. Обидва пристрої базуються на 7-нанометровій однокристальної платформі Kirin 810. Незважаючи на те, що вона є скоріше середньо-бюджетної, компанія не сумнівається – новинки легко впораються з усіма сучасними іграми. Що ж стосовно Pro-версії від звичайної, то в ній використовується «Дев’ятишарова» система охолодження – по суті це набір металевих внутрішніх компонентів, скомбіновані з тепловою трубкою.

Конструктивною особливістю Honor 9X і 9X Pro є висувна фронтальна камера. У ній, як і в інших подібних конструкціях, застосовується просунута система захисту: в момент, коли датчик фіксує падіння смартфона, камера миттєво ховається всередину корпусу. У смартфонах встановлений 6,59-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD +. В обох пристроях екрани відзначені сертифікатом Eye Comfort концерну TÜV Rheinland. У зв’язку з тим, що екран смартфона займає дуже великий відсоток передній панелі, пристрої по відчуттях в руці нагадують стандартні 5,5-дюймові смартфони з співвідношенням сторін 16: 9.

У звичайній версії Honor 9X встановлена ​​подвійна основна камера з роздільною здатністю 48 і 2 Мп, а в Pro-версії застосовуються датчики дозволом 48, 8 і 2 Мп. В основних модулях використовуються об’єктиви з діафрагмою f / 1,8, у всіх інших – з діафрагмою f / 2,4. У Honor 9X і 9X Pro встановлені акумулятори ємністю 4000 мАг. Що ж стосовно цін на новинки, то вони більш, ніж приємні. Так, за базову версію Honor 9X на 4/64 просять 205 доларів, за 6/64 235 доларів, а за 6/128 275 доларів. Honor 9X Pro має тільки дві варіації: на 8/128 і 8/256, за які попросять 320 і 350 доларів відповідно. До слова, в цих моделях використовується швидка пам’ять UFS 2.1.

Передзамовлення на молодшу версію стартує вже сьогодні, а продажі почнуться 30 липня. В цей же день стартує передзамовлення на Honor 9X Pro, а самі продажі почнуться 9 серпня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.