Nubia готує ігровий смартфон Red Magic 3S з процесором Snapdragon 855 Plus

Китайський виробник Nubia випустить ще один смартфон в серії Red Magic, який отримає назву 3S. Про це написав відомий індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (@ Sudhanshu1414) в своєму Twitter-акаунті.

Постер із тизером смартфона підтверджує також наявність процесора  Snapdragon 855 Plus, недавно анонсованого Qualcomm: частота найпотужнішого ядра Kryo 485 склала 2,96 ГГц замість 2,84 ГГц, а графічний процесор Adreno 640 підвищує продуктивність на 15%. Нагадаємо, що чіпсет з’явиться і в іншому ігровому пристрої –  Asus ROG Phone II з дисплеєм 120 Гц. 

Інші характеристики і дата появи Red Magic 3S на ринку будуть названі протягом найближчого часу. Його попередник отримав процесор Snapdragon 855, акумулятор ємністю 5000 мАч і 6,65-дюймовий AMOLED-дисплей, що підтримує технологію DC Dimming.

Головною «фішкою» серії Red Magic можна назвати софт і комплектуючі, які допомагають смартфонам краще і продуктивніше відтворювати мобільні ігри. Наприклад, Nubia Red Magic 3 комплектується кулером відцентрового типу, вбудованим в корпус, а оболонка RedMagic OS оптимізує ігровий процес.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.