Список смартфонів Samsung, які відновлять до Android 10.0 Q

Компанія Samsung ніколи не видаляла досить багато уваги програмному забезпеченню для своїх смартфонів. Дуже часто власників таких так і зовсім залишають без нових актуальних збірок Android, в результаті чого мільйони людей залишаються без нових операційних систем. На жаль, навіть флагманські моделі цього виробника отримують нові ОС лише через півроку після їх релізу в фінальному стабільному вигляді з боку Google. Уже в першій половині серпня цього року відбудеться реліз операційної системи Android 10.0 Q, але телефони від південнокорейської корпорації її так швидко абсолютно точно не отримають.

Поки що даний виробник електроніки ще самостійно не назвав смартфони, які будуть оновлені до нової ОС, але за нього це зробив профільне видання SamMobile, відомостями від якого можна довіряти, тому що вони майже завжди виявляються достовірними. Як виявилося, Android 10.0 Q для смартфонів Samsung буде поширюватися тільки разом з прошивкою One UI 2.0, а таку анонсувати можуть вже в першій половині серпня разом з флагманським телефоном Galaxy Note 10. Є ймовірність, що на нього новітнє програмне забезпечення виявиться встановлено прямо «з коробки », але навіть якщо немає, він повинен отримати його через якийсь час.

За даними джерела, до операційної системи в особі Android 10.0 Q оновляться смартфони Galaxy Fold, Galaxy S10e / S10 / S10 +, Galaxy S9 / S9 +, Galaxy Note 9, Galaxy A9 (2018), Galaxy A7 (2018), Galaxy A6 (2018) / A6 + (2018), Galaxy A80, Galaxy A70, Galaxy A50, Galaxy A40, Galaxy A30, Galaxy A20, Galaxy A20e, Galaxy A10, Galaxy J6 / J6 +, Galaxy J8 / J8 +, Galaxy M10, Galaxy M20, Galaxy M30 і Galaxy M40. Всім власникам таких пощастило, також як і власникам планшетів Galaxy Tab S4, Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab A 10.1 (2019) і Galaxy Tab A 10.5 (2018). Пов’язано це з тим, що дані планшетні комп’ютери від Samsung також повинні отримати нову ОС.

Коли саме вона вийде – невідомо, але є всі підстави вважати, що всі телефони зі списку вище отримають новітнє програмне забезпечення лише на початку 2020 року, тобто приблизно через півроку. Втім, не варто робити остаточних передчасних висновків із цього приводу до появи офіційних відомостей, якими Samsung повинна поділитися в найближчі кілька місяців. Головне розуміти і враховувати, що зовсім старі моделі телефонів нову ОС гарантовано не отримають, хіба що тільки трапиться якесь диво, але такого не відбувається ось уже як дуже багато років, тому що іноді навіть актуальні моделі припиняють оновлювати до новітнього ПО раніше терміну.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.