Смартфони Xiaomi Redmi 8 и Redmi Note 8 отримають бюджетну ціну і вражаючі характеристики

Все частіше і частіше люди по всьому світу купують собі смартфони, тому що такі щорічно стають все більш привабливими в усіх відношеннях, а це, поза будь-якими сумнівами, дуже навіть великий і значний плюс. Уже в кінці цього року, з великою часткою ймовірності, відбудеться офіційна презентація смартфонів Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, які потім, відразу після свого анонсу, надійдуть у продаж. Вони, поза будь-якими сумнівами, стануть кращими в світі смартфонами по співвідношенню ціни і якості, так як коштувати новинки будуть менше $ 200, а значить дозволити собі їх покупку зможе широке коло покупців по всьому світу.

Головне враховувати, що такий цінник на дані телефони початкового рівня виявиться встановлений в Китаї, тоді як в інших регіонах світу викласти за них доведеться більше, можливо десь на 20 – 30%, в залежності від жадібності магазинів в конкретних країнах. Відомо, що ці смартфони початкового рівня отримають восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 600-й серії, але конкретне найменування поки що невідомо. Втім, навіть таких відомостей достатньо для того щоб зрозуміти, що з продуктивністю в нових бюджетних телефонах китайської корпорації все виявиться дуже навіть добре.

Крім цього, вони отримають корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5, а такий має вкрай високим запасом міцності і, крім того, безліччю інших різних переваг. На тильній частині телефонів не буде ніякого сканера відбитків пальців, але і в дисплей вбудовувати його ніхто не стане. Пов’язано це з тим, що такий інтегрують в бічну кнопку управління живленням, що дозволить залишити на задній кришці виключно основну камеру і логотип бренду. Це зробить Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 вкрай привабливими за частиною зовнішнього вигляду, так як вони будуть виглядати так, немов це флагманські моделі.

Втім, все це квіточки в порівнянні з тим, чим дані смартфони зможуть порадувати кожного свого покупця. Керівник бренду Redmi Лу Вейбін в соцмережі Weibo написав про те, що відтепер дешеві телефони компанії будуть отримувати чіп NFC. Це є прямим натяком на те, що зустріти таку особливість стане можливим в моделях Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, що дозволить всім їх власникам працювати з платіжними системами Google Pay, Mi Pay і будь-якими їх аналогами. Крім того, стане можливим оплачувати проїзд в громадському транспорті та використовувати безліч інших можливостей, які раніше були недоступні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.