Чим китайська версія Xiaomi Mi Band 4 відрізняється від глобальної, пояснюємо, чому потрібно економити

Коли фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4 тільки вийшов, всі задавалися питанням: а чи будуть глобальні поставки з повною русифікацією браслета?

Як показав час, міжнародна версія все-таки була випущена разом з китайською. На AliExpress у продажу представлені обидві, але за глобальну модифікацію доведеться доплатити 200 гривень. За китайську версію просять 730 гривень в той час як за глобальну – 930 гривень.


Строго рекомендуємо вам економити і брати CN-версію, так як відмінності мінімальні. Звичайно, трекер для внутрішнього ринку поставляється в коробці, на якій намальовані суцільні ієрогліфи, але ви ж не заради упаковки берете гаджет?


І так, при першому включенні в інтерфейсі таких Mi Band за замовчуванням варто китайську мову, але це вирішується за пару хвилин – треба просто завантажити фірмовий додаток Mi Fit, прив’язати пристрій до смартфону і оновити версію ПО браслета. І все, більше нічого робити не потрібно – у вас на руках буде точно такий же Mi Band, який продають в офіційному ритейлі або в спеціальних поставках на Алі.

Так що можете сміливо брати китайську версію і ні про що не турбуватися. А на зекономлені гроші можна прикупити аж цілий набір змінних ремінців. Дерзайте!

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.