DxOMark протестували камеру Google Pixel 3a

Експерти французької компанії DxOMark оцінили фото і відеоможливості одинарної камери Google Pixel 3a. Фахівці виставили смартфону 100 балів, що всього на один бал менше результатів Pixel 3. 

Серед плюсів фотозйомки DxOMark називають точну експозицію при будь-яких умовах освітлення, якісні фотографії зі спалахом і автофокусом, високий показник натуральних кольорів, відсутність шумів на знімках і високий рівень деталей при 8-кратному збільшенні. 

У портретному режимі Pixel 3a не такий сильний, як Pixel 3. Не маючи датчика глибини, Google покладається на власні алгоритми, але в новинці градієнт розмиття не дуже добре контролюється.

Основними проблемами камери Pixel 3a фахівці називають помітні артефакти, які впливають на якість зображення, і відеозйомки. Останнє пояснюється менш продуктивним чіпсетом пристрою, який не здатний обробляти відеодані так ефективно, як процесор в Pixel 3.

Компактний  Pixel 3a був представлений в березні цього року в рамках конференції Google I / O 2019. Смартфон отримав 8-ядерний чіпсет Snapdragon 670, 4 ГБ оперативної пам’яті, 5,6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2220 × 1080 і основну камеру з роздільною здатністю 12, 2 Мп і значенням діафрагми f / 1,8.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.