Google подвоїла винагороди за виявлення вразливостей в Chrome

Компанія Google подвоїла винагороди розробникам за виявлення вразливостей в браузері Chrome. На це звернув увагу портал TechCrunch.

Так, від сьогодні розмір винагороди за повідомлення про виявлені вразливості всіх типів збільшився у два або три рази. Наприклад, максимальна сума виплати за звичайний звіт про уразливість виросла з 5 тисяч доларів до 15 тисяч доларів, а за детальний звіт з описом проблеми розробники тепер зможуть отримати 30 тисяч доларів замість 15 тисяч доларів раніше.

Існує тип експлойтів, який особливо цікавить Google: максимальний розмір винагороди за знайдені критичні уразливості в Chromebook або Chromebox тепер складе 150 тисяч доларів. Компанія вперше запропонувала винагороду в розмірі 50 тисяч доларів за цей тип помилки в 2016 році, збільшивши виплати після того, як ніхто не зумів виявити вразливість.

Крім цього, пошуковик заплатить додаткові винагороди за будь-які помилки, виявлені за допомогою інструменту Fuzzer. Докладні правила і типи проблем описані на сайті Google

Програма винагороди за знайдені вразливості в Chrome була запущена в 2010 році. За даними блогу VentureBeat, з тих пір розробникам було виплачено понад 5 мільйонів доларів. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.