Смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 отримають приваблеве технічне оснащення і ціну

З кожним роком виробникам електроніки вдається створювати і випускати на ринок все більш цікаві в усіх відношеннях електронні пристрої, а пропонують такі цілу масу різних можливостей, список яких щорічно розширюється. При цьому найактивніше розвиваються бюджетні моделі. Якщо ще п’ять років тому такі були жахливими абсолютно в усьому, то тепер, зараз, це вже далеко не так. В даний час моделі з цінової категорії до $ 200 здатні похвалитися потужним технічним оснащенням, привабливим дизайном і якісним ПО, а новинки в особі Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 виведуть подібні моделі на абсолютно новий рівень.

Як вдалося з’ясувати, такі новинки абсолютно точно зможуть порадувати всіх покупців відразу кількома особливостями, які дозволять їм стати кращими на ринку в рамках своєї цінової категорії. Оскільки коштувати такі телефони будуть менше $ 200, їх покупцями абсолютно точно зможуть стати всі бажаючі. Відомо, що дані новинки порадують покупців восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 600-й серії, а запропонувати він зможе вкрай високий рівень продуктивності, а також гарне енергоспоживання.

Таке, в сукупності з акумуляторною батареєю великої ємності, забезпечить автономність на рівні однієї доби при режимі підвищеного навантаження. В іншому, як відомо, Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 зможуть похвалитися корпусом зі скла, причому мова йде про матеріал під назвою Corning Gorilla Glass 5, що забезпечує вкрай високий рівень захисту від фізичного впливу, тобто від подряпин і відколів. Крім усього іншого, дані мобільні пристрої зможуть похвалитися інтегрованим в бічну кнопку «Додому» сканером відбитків пальців, тобто розташований він виявиться не на тильній частині корпусу, а збоку.

За рахунок цього дані телефони будуть виглядати максимально привабливо в усіх відношеннях. Втім, буде в новинках і така особливість, яка абсолютно точно порадує всіх покупців. Це чіп NFC, призначений для безконтактної оплати. Такий вперше з’явиться в бюджетних смартфонах компанії Xiaomi, які вона випускає на ринок ось уже як більш ніж п’ять років. Новинки в особі Redmi 8 і Redmi Note 8 обіцяють стати першими мобільними пристроями бренду, які зможуть похвалитися подібними можливостями. Це, поза будь-якими сумнівами, порадує покупців, тому що за рахунок такої особливості за допомогою даних телефонів стане можливим оплачувати покупки в магазинах, а також платити за проїзд в громадському транспорті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.