Oppo почала будівництво нового дослідницького інституту в Китаї

Китайська компанія Oppo оголосила про будівництво нового науково-дослідного центру в Чан’ань, провінція Гуандун. Його проектуванням займалася американська архітектурна компанія Kohn Pedersen Fox Associates.

Цей центр – один з найбільших проектів, спрямованих на розвиток зони Великої затоки, в яку входять Гуандун, Гонконг і Макао. Очікується, що після завершення будівництва центр забезпечить роботою 5 тисяч співробітників, що займаються дослідженнями і розробкою. 

На його будівництво Oppo виділила 10 млрд юанів (~ 1454019588.51 доларів). Новий центр в Чан’ань буде пов’язаний з проектуванням цілого спектра розумних пристроїв, в тому числі смартфонів і продуктів, що підтримують технології Інтернету речей. 

Площа центру складе близько 82 тисяч квадратних метрів, а сам комплекс включає в себе 10 повністю засклених веж, в яких розташуються офіси, центр навчання персоналу, центр досліджень у сфері мобільного інтернету, а також центр контролю якості. 

Нагадаємо, що в лютому 2019 року компанія заявила про будівництво розумного промислового вузла в новому районі Чан’ана. Коли будівля буде завершена, цей вузол буде використовуватися для виробництва і контролю якості розумних і периферійних пристроїв.

12 липня нову штаб-квартиру в місті Ухань відкрила Xiaomi. Комплекс Science and Technology Park складається з 8 будівель загальною площею 340 тисяч квадратних метрів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.