DxOMark оцінила камеру Lenovo Z6 Pro на рівні iPhone 8 Plus

Лабораторія DxOMark досліджувала мобільну камеру смартфона Lenovo Z6 Pro, представленого у квітні. Загальний бал за фото і відео – 95. Приблизно стільки ж отримали OnePlus 6 і Apple iPhone 8.

Основна камера смартфона включає датчик на 48 Мп з апертурою f / 1,8, телефото і ширококутний на 8 і 16 Мп, а також додатковий сенсор з розширенням на 2 Мп. Є й окремий модуль Time-of-Flight для портретного режиму.

За фото Lenovo Z6 Pro присудили 103 бали. Експерти відзначили хорошу контрастність і збереження деталей в затінених областях, але залишилися незадоволені низькою насиченістю кольорів і неправильним балансом білого.

Ключовою перевагою камери названий вдалий компроміс між текстурою і шумами навіть при недостатній освітленості. Прийнятні результати зйомки зі збільшенням навіть в приміщенні. Автофокус працює швидко і точно.

Відеоможливості Z6 Pro оцінені в 79 балів. Відзначено обмежений динамічний діапазон і нестабільну експозиція. Цифрова стабілізація виявилася неефективною в будь-яких умовах, як і автофокус, хоча він і спрацьовує досить швидко.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.