OnePlus почав виробляти телевізори

Китайська технологічна компанія OnePlus, що спеціалізується на смартфонах, запустила у виробництво телевізор. Пульт дистанційного керування OnePlus із зазначенням моделі RC-001A був помічений в базі реєстрації Bluetooth SIG.

З документа видно, що гаджет підтримує протокол Bluetooth 4.2 і позначений як 1+ Remote Control. Хоча тільки у квітні 2019 року генеральний директор OnePlus Піт Лау заявляв, що вважає пульти телевізорів застарілими. На його думку, управління телевізором повинно здійснюватися за допомогою ШІ.

З чуток, OnePlus TV буде оснащений панеллю HDR 4K з вбудованим голосовим помічником (імовірно, Google Assistant). Передбачається, що пристрій буде прямим конкурентом телевізорів Xiaomi Mi TV.

Про можливий випуск пристрою говорилося ще у вересні 2018 року, компанія звернулася до шанувальників бренду, щоб підібрати назву продукту.

Про доступність на вітчизняному ринку поки невідомо. Імовірно, OnePlus TV зможе зацікавити споживачів кращими розумними телевізорами по співвідношенню ціни і якості, як це було у випадку зі смартфонами.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.