Список смартфонів Xiaomi і Redmi, який оновляться до прошивки MIUI 11

Бренди з Китаю всіма доступними засобами і методами прагнуть завоювати велику популярність серед покупців по всьому світу, а для цього вони регулярно йдуть на різні кроки, спрямовані на те, щоб домогтися поставленої мети. Сьогодні, 14 липня 2019 року, стало відомо про те, що вже в серпні нинішнього року відбудеться офіційний анонс прошивки MIUI 11, яка вийде для смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco і ряду інших. Як і слід було очікувати, до новітнього програмного забезпечення оновляться далеко не всі моделі мобільних пристроїв, але дуже багато апдейт все ж отримають.

Залежно від конкретної моделі смартфона, прошивка MIUI 11 може бути заснована на Android 7.1 Nougat або новіших збірках ОС від Google. Це безпосередньо впливає на список доступних можливостей, швидкість роботи, стабільність і ряд інших чинників. Відомо, що нове програмне забезпечення для мобільних пристроїв китайської корпорації принесе з собою підтримку темної теми оформлення, новий зовнішній вигляд стандартних додатків, оновлені іконки більшості програм, покращений екран блокування, а також ряд інших нововведень, що стосуються безпеки та зручності використання мобільних пристроїв.

Першими до нової операційної системи будуть оновлені найновіші і дорогі моделі смартфонів, тому власникам бюджетних моделей з цінником до $ 200 чекати релізу MIUI 11 прийде довше, ніж усім іншим. Якщо говорити про смартфони Xiaomi, то нову прошивку отримають моделі Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9 EE, Mi 9T, Mi 9T Pro, Mi Mix 3. Mi Mix 3 (5G), Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 EE , Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi 6, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5с, Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3, CC9, CC9e і Mi Play. Всім користувачам таких пощастило, тому що встановлено останню версію залишатиметься актуальним ще щонайменше один рік, а значить не доведеться навіть думати про покупку нового телефону.

Без нової прошивки китайська корпорація не залишить і користувачів телефонів, випущених на ринок від імені бренду Redmi. У список таких потрапили Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 7, Redmi 7 Pro, Redmi 7A, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2, Redmi Note 7, Redmi Note 7, Redmi K20 і Redmi K20 Pro. Крім того, крім цього, MIUI 11 гарантовано виявиться доступна на Pocophone F1, що вже також підтвердив офіційний джерело. Смартфони, які не були в дані списки, до нової операційної системи від розробників з компанії Xiaomi оновлені, швидше за все, вже ніколи не будуть.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.