Захмарна ціна Samsung Galaxy Note 10 здивувала фанів смартфона

Апетити Samsung, коли мова заходить про смартфони, завжди були дуже великими. Вона любить змушувати покупців своєї продукції переплачувати гроші за бренд, причому найчастіше більш ніж половину вартості. У всьому цьому, звичайно, немає абсолютно нічого добре, проте мільйони людей по всьому світу продовжують активно купувати її телефони. До тих пір, поки всі будуть це робити, ситуація не зміниться в кращу сторону. Сьогодні, 13 липня 2019 року, була названа просто божевільна ціна нового флагмана в особі Samsung Galaxy Note 10. Його презентація відбудеться на початку серпня, а пройде вона в рамках спеціального заходу в Нью-Йорку.

Вдалося з’ясувати, що даний флагман виявиться оснащений 6,3-дюймовим Dynamic AMOLED-екраном, що займає майже весь простір на лицьовій частині. Дисплей Samsung Galaxy Note 10 займе більш ніж 96% корисної площі, а виявиться він зігнутим з бічних сторін, що допоможе виробнику посилити ефект Безрамковий. Від окремої кнопки для запуску голосового помічника Bixby в цій моделі вирішили відмовитися, також як і від звичного всім 3,5 мм роз’єму, який використовується для підключення навушників і інших електронних пристроїв. Базова модель новинки отримає 256 ГБ постійної пам’яті, причому в інших вона виявиться недоступна для покупки.

Повідомляється, що така модель обійдеться жителям Європи в 1000 євро. Цінник в Україні виявиться значно вище. Така висока вартість гарантовано повалить всіх покупців Samsung Galaxy Note 10, так як ніхто не очікує, що мобільний пристрій виявиться настільки дорогим. При такому величезному ціннику дозволити собі покупку такої моделі зможуть лише деякі люди, і це гарантовано негативно позначиться на продажах новинки. Втім, це ще «квіточки», тому що в продаж також запустять модель Galaxy Note 10+, яка отримає трохи інші характеристики.

Вона володіє 6,75-дюймовим дисплеєм, а також більш просунутою фотокамерою. При цьому базова модель має 512 ГБ, а просунута – 1 ТБ. В обох випадках обсяг оперативної пам’яті становить цілих 12 ГБ. Джерело в особі видання WinFuture запевняє, що обійдеться така покупка щонайменше в 1200 євро, а це просто величезна сума грошей. Втім, компанія Samsung впевнена в зворотному. На її думку, скільки б вона не попросила за свій флагман зі стилусом S Pen, настільки все покупці виявляться готові за нього викласти, адже аналогів у новинки за сукупністю факторів просто не буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.