Huawei запропонувала США ліквідувати чорний список компаній

Голова правління Huawei Лян Хуа запропонував США не тільки виключити китайську телекомунікаційну компанію з чорного списку, а й ліквідувати її. Про це пише ТАСС з посиланням на слова топ-менеджера під час прес-конференції в Шеньчжені.

На думку голови, США внесли корпорацію в чорний список без будь-яких фактів або підстав, а саме рішення не в інтересах будь-якої зі сторін, в тому числі багатьох американських підприємств. 

Ми надаємо свої послуги понад 3 млрд людей по всьому світу, тому таке рішення є не тільки несправедливим, а й таким, що не відповідає. Вважаємо, що потрібно не тільки відмовитися від нього, але і зовсім скасувати цей чорний список.

Фінансові показники Huawei за підсумками першої половини поточного року демонструють зростання, бізнес-операції «протікають нормально», додав голова. Офіційні результати за підсумками першого півріччя будуть опубліковані в кінці липня.

Раніше США дозволили американським компаніям вести бізнес з Huawei. Заборона на продаж свого телекомунікаційного обладнання китайському виробникові буде застосовуватися лише в тому випадку, коли це загрожує національній безпеці. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.