Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite – стануть найкращими в світі середньо-бюджетними смартфони

Багатьом покупцям смартфонів не подобаються різного роду прошивки від їх виробників, і у них є право недолюблювати такі, адже досить часто подібне ПО виявляється сильно недопрацьованим, від чого страждає загальна стабільність усього мобільного пристрою. Сьогодні, 12 липня 2019 року, з’явилися радісні вісті для всіх тих, хто обожнює смартфони з лінійки Android One. Характерною особливістю будь-яких таких моделей є те, що вони працюють на базі оригінальної ОС від компанії Google без будь-яких кастомізації з боку виробника. Вже зовсім скоро в продаж надійдуть такі новинки, як Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite, про що повідомив надійне джерело.

Як повідомляє ресурс MySmartPrice, який раніше вже десятки разів повідомляв достовірні відомості про майбутні продукти китайської корпорації, а також ряду інших виробників, вже в найближчі кілька місяців на території Європи, України, Індії та інших країн світу почнуться продажі смартфонів Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite, купити собі які зможуть усі бажаючі, крім жителів Китаю, де моделі з лінійки Android One завжди недоступні в силу ряду причин. Вдалося з’ясувати, що «старша» модель оснащена восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 730 з тактовою частотою 2,3 ГГц, тоді як в «молодшої» використовується чіп Snapdragon 675.

Це говорить про те, що два смартфона будуть відрізнятися один від одного по частині продуктивності приблизно на 30 – 35%. У моделі Mi A3 буде присутній OLED-екран з вбудованим в нього сканером відбитків пальців, а ось Mi A3 Lite такого, швидше за все, не отримає. У новинках користувачів чекає інтерфейс USB Type-C, а ось наявність 3,5 мм роз’єму для навушників поки що під питанням. Є відомості про те, що ці мобільні пристрої з лінійки Android One для міжнародного ринку виявляться копіями молодіжних телефонів CC9 і CC9e, які ось уже як кілька тижнів доступні ексклюзивно в Китаї.

Якщо це дійсно так, покупці зможуть купити собі Xiaomi CC9 і CC9e, але працювати вони будуть не на MIUI, а на оригінальній операційній системі Android від Google. При цьому називатися такі новинки будуть вже Xiaomi Mi A3 і Mi A3 Lite відповідно, але зате при цьому збережеться все їхнє технічне оснащення. Як стверджує джерело, презентація новинок відбудеться на міжнародному ринку в найближчі кілька місяців. Видання Tehnofan.com.ua очікує, що це трапиться вже на початку серпня, тоді як потім вони стануть доступні для покупки в Україні та інших регіонах світу. Інформації про ціни поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.