Офіційний рендер розумних годинників Samsung Galaxy Watch Active 2

Південнокорейська компанія Samsung може незабаром випустити наступне покоління розумних годинників Galaxy Watch Active для занять спортом. Раніше в інтернеті з’явилися «живі» фотографії з пристроєм, а сьогодні, 12 липня, портал AH Tech News опублікував перший офіційний рендер.

На думку джерела, через невеликий проміжок часу між двома гаджетами (Galaxy Watch Active були представлені в лютому цього року) новинка отримає лише невеликі зміни в дизайні. Відповідно до оригінальної моделі, в Galaxy Watch Active 2 відсутній оборотна рамка.

Розумні годинники вийдуть в трьох колірних варіантах: чорному, золотому і сріблястому. Шкіряний ремінець, швидше за все, буде доступний або окремо, або на додаток до силіконових ремінців, які будуть випущені з оригінальною моделлю.

Чутки також вказують на наявність як мінімум двох моделей різних розміром (40 і 44 мм) і версій: одна оснащена модулем LTE, друга – з підтримкою Wi-Fi. Показаний на рендері пристрій, імовірно, буде варіантом з LTE, так як на зображенні біля кнопки живлення видно отвір для мікрофона.

Імовірно, Samsung представить нові розумні годинник разом з флагманської лінійкою Galaxy Note 10. Презентація смартфонів відбудеться 7 серпня в рамках заходу Unpacked.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.