Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 – стануть кращими бюджетними смартфонами 2019 року

Ринок мобільних пристроїв стрімко розвивається, а відбувається це в першу чергу за рахунок величезного купівельного попиту. Чим люди будуть частіше купувати смартфони, тим більше грошей в створення таких вкладатимуть виробники, щоб задовольнити бажання покупців і отримати з цього вигоду. Зараз на ринку можна знайти вкрай багато різних моделей смартфонів, які були випущені різними виробниками. Втім, всі вони потемніють на тлі Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, вихід яких очікується вже в кінці нинішнього року. Ці смартфони стануть справжніми преміальними бюджетниками.

Достовірно відомо про те, що в цих мобільних пристроях користувачів чекає корпус із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5. За рахунок цього телефони будуть не тільки вкрай добре протистояти фізичній дії, але ще і виглядати просто приголомшливо. Серед інтерфейсів новинки зможуть запропонувати USB Type-C і 3,5 мм роз’єм для навушників, що абсолютно точно порадує багатьох покупців, так як використовувати будь-які перехідники не доведеться. В іншому, крім усього іншого, ці моделі телефонів, тобто Redmi 8 і Redmi Note 8, запропонують потужне технічне оснащення.

Таке буде складатися з восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 600-й серії, а також 3/4/6 ГБ оперативної пам’яті. Втім, основна ставка в новинках виявиться зроблена на основну фотокамеру. У моделі Redmi 8 вона виявиться подвійний, отримавши дозвіл 48 Мп + 8 Мп. У випадку ж з моделлю Redmi Note 8 всіх користувачів чекає потрійна камера, що складається з модулів на 48 Мп, 8 Мп і 13 Мп. За рахунок цього даний бюджетний смартфон Xiaomi робитиме фотографії, аналогічні таким в моделі Mi 9 SE, яка є майже флагманської. Саме на фотокамеру буде робитися фотокамера при просуванні цих телефонів за допомогою реклами.

Фронтальна камера в обох смартфонах, за попередніми даними, отримає дозвіл 20 Мп, що дозволить робити з її допомогою дуже навіть вражаючі у всіх відносинах знімки, які будуть виглядати максимально привабливою, навіть якщо вони зроблені в темний час доби при недоліку освітлення. Купити Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 покупці зможуть менш ніж за $ 200, а це зробить їх максимально доступними для всіх бажаючих. Найнижчий цінник на дані смартфони виявиться встановлений в Китаї, тоді як в Україні та інших країнах міжнародного ринку коштувати вони будуть десь на 30 – 40% більше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.