Google додав подробиць про проект Stadia

Google оновив базу знань хмарного ігрового сервісу Stadia. Компанія запевнила користувачів, що ті не втратять доступ до куплених ігор, навіть якщо видавець вирішить покинути платформу. Правило діє у всіх випадках крім форс-мажорів. 

Також, Google підтвердив підтримку багатокористувацьких і кооперативних ігор. Локальний кооператив теж на місці: можна використовувати до чотирьох контролерів Stadia для спільної гри на одному екрані. 

Нові подробиці про контролери також з’явилися в базі знань: наприклад, відомо, що вони будуть використовувати Bluetooth для першого встановлення, але в подальшому взаємодіяти з консоллю будуть по Wi-Fi. Контролери Stadia можна підключити до ПК, планшета або смартфона за допомогою порту USB-C. 

Пограти находу не вийде на будь-якому смартфоні: на момент запуску список пристроїв обмежений екосистемою Pixel і Chrome OS. Однак, Google обіцяє, що робота над портируванням сервісу на інші платформи йде повним ходом. 

Остання важлива деталь з оновленої бази даних: для роботи зі Stadia необов’язково мати поштову скриньку Gmail. Його заведуть автоматично при реєстрації в сервісі – зайти без Google-аккаунта в особистий кабінет не вийде. Компанія стверджує, що це зроблено для зручності: вся взаємодія з командою сервісу буде відбуватися через цей ящик. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.