Розкрито подробиці про деякі характристики Нonor 9X

Бренд Honor, що належить китайській компанії Huawei, представить 23 липня середньобюджетний смартфон 9X. Індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (@ Sudhanshu1414) розкрив деякі подробиці про камеру пристрою та інші характеристики.

Відповідно до джерела, Honor 9X отримав кодове ім’я Hulk – імовірно, на честь одного з популярних супергероїв коміксів Marvel. Новинка оснащена 6,15-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + (2340 × 1080 пікселів), а також сканером відбитків пальців, розташованим на торці.

Як і у попередника, основних камер у смартфоні дві: на 20 і 16 Мп. 20-мегапіксельною «фронталкою» послужить висувний модуль, який також є в  Huawei P Smart Z.

Раніше інсайдер також підтвердив, що Honor 9X комплектується портом USB Type-C, 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті. На початку червня пристрій сертифікувала організація 3C, розкривши використання 10-ватного зарядного пристрою. 

Імовірно, разом зі смартфоном Honor покаже нове покоління розумного браслета Honor Band. Носимий пристрій може контролювати рівень кисню в крові, визначати, якщо користувач втомився, і аналізувати стан під час сну.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.