Головна особливість Xiaomi Mi Band 5 здивує фанів фітнес браслета

Спортивні браслети стають все більш затребуваними з боку покупців по всьому світу, а є у цього безліч різних причин. Головна серед таких полягає в розширенні їхніх функціональних можливостей, тому що зараз, в 2019 році, це вже більше навіть швидше смарт-годинник, ніж просто гаджети для відстеження фізичної активності, якими вони були ще п’ять років тому. Сьогодні, 7 липня 2019 року, з’явилися перші подробиці про те, чим всіх покупців зможе порадувати наручний гаджет Xiaomi Mi Band 5, вихід якого на ринок очікується в середині наступного року. Робота над цією новинкою вже ведеться, так як інженерам поставили ряд складних завдань.

Оскільки спортивний браслет Mi Band 4 за менш ніж один місяць було продано в Китаї накладом у більш ніж 2 млн штук, що говорить про абсолютний успіху, було вирішено розпочати роботу над Xiaomi Mi Band 5 не восени, як планувалося спочатку, а вже зараз. За рахунок цього в мережу потрапили перші подробиці про те, чим всіх покупців зможе порадувати даний трекер нового покоління. Оскільки робота над цим наручним гаджетом ще навіть не почалася, у компанії ще немає його працюючого прототипу, а всі особливості, які він повинен отримати, відображені на папері.

Так, зокрема, Xiaomi Mi Band 5 зможе робити ЕКГ, тобто електрокардіографію. За рахунок цього люди, у яких є проблеми з серцем, зможуть на постійній основі стежити за найважливішим органом людини, отримуючи в режимі реального часу дані про те, наскільки добре він працює. У разі необхідності браслет порадить звернутися за медичною допомогою, якщо будуть виявлені якісь захворювання, або ж відхилення від норми. Крім того, фітнес-трекер зможе вимірювати рівень води в організмі за рахунок спеціального датчика на тильній частині корпусу.

Цей показник дуже важливий для здоров’я людини, тому що, як відомо, людський організм здебільшого складається з води, без якої він не зможе протриматися і декількох днів. Браслет Xiaomi Mi Band 5 буде нагадувати своєму власникові пити воду, коли такий виявиться недостатньо в організмі в той чи інший момент часу. Це допоможе краще стежити за здоров’ям і, крім того, попереджати розвиток різних захворювань, адже чим краще насичується організм водою, тим краще він працює, а значить і ризик виникнення будь-яких проблем зі здоров’ям знижується. Ці дві головні особливості, які будуть реалізовані у вигляді одного датчика, гарантовано повалений всіх покупців в шок, так як жоден трекер на ринку зараз не може похвалитися нічим подібним.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.