З останнім оновленням«Google Камери» з’явились круті фішки

В останньому оновленні програми «Google Камера» з індексом 6.3 користувачі звернули увагу, що режим Night Sight, що поліпшує зняті при поганому освітленні фото, переїхав із вкладки «Ще» в основне меню.

Тепер для активації Night Sight потрібно перейти свайпом до крайньої лівої вкладки. «Камера» як і раніше буде відображати пропозицію активувати режим, якщо зрозуміє, що навколо недостатньо світла.

З інших невеликих змін – переміщення вкладки «Панорама» у вкладку «Ще», новий значок сервісу Google Lens і зникнення елементів управління колірною температурою. Фронтальне підсвічування екрану, яке покликане замінити спалах, перейменоване в більш логічну назву – «Підсвічування».

Фахівці сайту 9to5Google декомпілювали«Google Камеру» 6.3, виявивши також інші нововведення, які поки приховані від користувачів. У коді зустрічаються згадки «режиму McFly»: швидше за все, це відсилання до фільмів «Назад в майбутнє». Можливо, мова йде про записи відео і подальше його відтворення у зворотному напрямку.

Також «Камера» навчиться давати поради при зйомці селфі, в тому числі, підняти смартфон вище для більш вигідного ракурсу. Також додаток відтепер підтримує ще не представлений смартфон Google Pixel 4.

<String name = “selfie_angle_description”> Research shows that selfies are best taken from above, with the camera pointed downwards. </ String>

«Google Камера» 6.3 з’явиться найближчим часом в Google Play, поки додаток доступен на APKMirror.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.