Apple випустить iPhone з Touch ID в дисплеї для Китаю – The Global Times

У китайських ЗМІ з’явилася інформація про те, що Apple планує випустити бюджетний iPhone спеціально для китайського ринку. Вони стверджують, що смартфон отримає вбудований в дисплей сканер відбитків пальців – замість більш дорогої системи камер TrueDepth, які використовуються для розблокування по обличчю.

Видання The Global Times пише, що за допомогою нового пристрою Apple розраховує зупинити падіння продажів. По них сильно вдарили зростання курсу долара і торгова війна Китаю і США. 

У 2018 році Apple повністю відмовилася від Touch ID в нових смартфонах, випустивши iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR з Face ID. При цьому китайські виробники смартфонів – наприклад, Huawei, Xiaomi, Oppo і Vivo – активно використовують сканери відбитків пальців, вбудовані в дисплей. 

Чутки про те, що Apple поверне в iPhone сканер відбитків пальців, з’являлися і раніше. Про це з посиланням на постачальників компанії повідомляли, наприклад, аналітики Barclays. За їх словами, в 2020 році в iPhone буде використовуватися технологія розпізнавання відбитків пальців по всій площі дисплея: повноекранний Touch ID. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.