Перші «живі» фотографії другого покоління розумних годинників Samsung Galaxy Watch Active

Samsung вперше показала розумні годинники Galaxy Watch Active в рамках лютневої презентації , де також презентувала нову лінійку смартфонів і бездротові навушники. Схоже, компанія вже приступила до розробки наступного покоління розумного аксесуара для занять спортом.

Перші «живі» фотографії з наручним пристроєм опублікував авторитетний портал SamMobile. Новинка буде називатися Galaxy Watch Active 2 і вийде в продаж в двох розмірах: 40 мм і 44 мм. Одна з версій отримає підтримку мереж LTE.

Розумні годинник матиме акумулятор ємністю 340 мАг і операційну систему Tizen з оболонкою One UI версією 1.5. Нове покоління зазнало кілька змін в дизайні: як і у випадку з Galaxy Watch Active, у годинника немає обертової рамки. Деякі з кнопок мають різну форму, але за що вони будуть відповідати, ще невідомо.

Джерело припускає, що в другому поколінні Galaxy Watch Active може бути представлено разом з флагманської лінійкою Galaxy Note 10 .Офіційно південнокорейська компанія не оголошувала дату презентації своїх новинок, але ЗМІ повідомляють, що це відбудеться 7 серпня. 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.