Перші подробиці про гру Pokémon Masters для Android і iOS

The Pokémon Company опублікувала нову інформацію про гру Pokémon Masters для мобільних пристроїв. Проект розроблявся спільно зі студією DeNA, яка до цього випускала популярні ігри для Nintendo, такі як Fire Emblem і Animal Crossing: Pocket Camp.

У новій грі про «кишенькових монстрів» користувачам доведеться зібрати команду тренерів покемонів і брати участь в битвах 3-на-3 в режимі реального часу. Ворожою командою буде керувати ШІ, але не виключено, що в майбутньому видавець розповість про мультиплеєр.

Дія розгортається на острові Пасіо, де типові правила боїв з покемонами відрізняються від інших регіонів. Замість покрокових баталій Pokémon Masters зосередиться на функції, званої «синхронізація пар», яка дозволяє гравцям об’єднатися з відомими тренерами з попередніх ігор серії і їх партнерами: наприклад, Корріна і Лукар, Клер і Кінгдра і так далі.

Усього на момент запуску в грі буде задіяно 65 пар, а додаткові герої будуть з’являтися щомісяця. Pokémon Masters вийде в умовно-безкоштовному вигляді на пристроях iOS і Android трохи пізніше цього літа.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.