Продажі Huawei продовжують рости навіть після санкцій

Huawei продала 10 млн смартфонів серії P30 за 85 днів. Це рекордний результат для компанії: для продажу тої ж кількості P20 в минулому році знадобилося на два місяці більше. 

Усього до кінця травня Huawei відвантажила 100 млн смартфонів, зробити це компанія змогла швидше, ніж у минулому році. Це показує, що незважаючи на санкції США, продажі компанії поки тільки ростуть.

Крім цього, продажі пристроїв з підтримкою SuperCharge (власний стандарт швидкої зарядки компанії) досягли 100 млн пристроїв. До цих пристроїв відносять смартфони, зовнішні акумулятори та зарядні пристрої.

Усе добре і з переносною електронікою: смарт-годинник Huawei Watch GT з моменту запуску розійшлися тиражем в 2 млн пристроїв, що зробило їх найпопулярнішими годинниками компанії. За даними звіту IDC, усього Huawei відвантажила 5 млн розумних годинників за перші три місяці поточного року.

Окрім рекордних продажів, компанія отримує і визнання своїх технологій. Смартфон P30 Pro отримав звання кращого смартфона від European Hardware Awards. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.