Samsung випустила нові гаджети SmartThings для розумного будинку

Samsung розширює лінійку пристроїв SmartThings, представляючи розумні камеру SmartThings Cam, розетку SmartThings Wifi Smart Plug і лампочку SmartThings Smart Bulb. Гаджети доступні від сьогодні в США.

SmartThings Cam пропонує зйомку відео з роздільною здатністю FullHD з функцією HDR, інфрачервоним сенсором для нічного бачення, відстеження рухів і двосторонній аудіо зв’язок. Кут захоплення камери – 145 градусів.

Можна безкоштовно зберігати записи останніх 24 годин з чотирьох камер в хмарі, за 30-денний бекап з восьми камер доведеться платити 7,99 доларів на місяць. Відео в прямому ефірі можна дивитися через додаток SmartThings для iOS і Android, а також через екран холодильників FamilyHub або телевізори Samsung.

Wifi Smart Plug – звичайна розумна розетка, яку можна включити або відключити віддалено, в тому числі, голосом за допомогою помічників «Google Асистент» або Amazon Alexa.

9-ватна світлодіодна лампа Smart Bulb забезпечує номінальну потужність в 806 люмен, колірна температура – 2700К. Можна міняти яскравість, але немає функції зміни відтінків білого або підтримки повного колірного спектра.

SmartThings Cam обійдеться покупцям з США в 89,99 доларів, SmartThings Wifi Smart Plug – в 17,99 доларів, а SmartThings Smart Bulb – в 9,99 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.